Apa Salahku – D’Masive[versi Jawa]


Lagi iseng-iseng nih. Translate lagunya d’Masive dibikin versi jawanya. Cekidot gan. Benerin ya kalo salah.

D A/C# Bm A
opo salahku mbok gawe ngene
G D/F# Em A
mbok culne trus mbok losne lara sing tak roso

D A/C# Bm A
opo pancen iki sing mbok karepake
G D/F# Em A
ra ono sak ithik blas niatmu tenanan karo aku
G F#m
omongo sing sak tenane
Em A
ojo gelem ra gelem koyok mangkene

chorus:
G F#m
pungkasane aku saiki ngerti
Em A D D7
opo sing ono neng pikiranmu sejatine
G F#m B
kowe mung pengen nggae dolanan atiku
Em A
ra ono roso ra ono tresno

D A/C# Bm A
opo pancen iki sing mbok karepake
G D/F# Em A
ra ono sak ithik blas niatmu tenanan karo aku

G F#m
omongo sing sak tenane
Em A
ojo gelem ra gelem koyok mangkene

chorus:
G F#m
pungkasane aku saiki ngerti
Em A D D7
opo sing ono neng pikiranmu sejatine
G F#m B
kowe mung pengen nggae dolanan atiku
Em A
ra ono roso ra ono tresno

G F#m Em F#m-G A

chorus:
G F#m
pungkasane aku saiki ngerti
Em A D D7
opo sing ono neng pikiranmu sejatine
G F#m B
kowe mung pengen nggae dolanan atiku
Em A
ra ono roso ra ono tresno

G F#m
pungkasane aku saiki ngerti
Em A D D7
opo sing ono neng pikiranmu sejatine
G F#m B
kowe mung pengen nggae dolanan atiku
Em A
ra ono roso ra ono tresno

D
opo salahku

This entry was posted in Humor, Non Ilmiah. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s