lagu pengamen rapih dhoho


Tiba2 saja inget lagu singkat ala pengamen jalanan yang biasanya nfamen di dalam kereta rapih dhoho. lirik yang lumayan lucu.

Aku iki wong ra nduwe
Jare bapak aku wes gedhe
Aku iki nakal dhewe,aku iki ndableg dhewe
Jare Bapak nggantheng dhewe.

Bojoku cendek elek tuwek,tapi sugeh
Rambute entek, irunge pesek
Malem minggu lagi bokek, Ra nduwe rokok ra nduwe korek
Bojo loro meteng tuwek.

Satus-rongatus kulo terimo
Sewu rongatus tak damel nedha
Limangewu kulo anggep morotuwa
Seketewu, gambare pak Suharto.

Jaman saiki jaman EsBeYe
Akeh prawan ketok udele
Dikandhani kok malah memble
Jarene cek tambah pedhe

Jaman saiki jaman wes bubrah
Akeh prawan sing lali omah
Teko ngomah pamit kuliah
Muleh-muleh malah nggembol bocah

Penumpang seng amale kurang
Neng neroko dijegurno jurang
Penumpang seng akeh amale
Mbesok-mbesok tibo penake,
(Neng suargo dipakani sate).

Ciri – cirrine wong pelit
Jare ngamale ra tau
Paribasan onok wong ngamen
Agi – agi etok-etok turu
(etok-etok turu karo ngempet ngguyu)

This entry was posted in Catatan Kehidupan, Cerita Humor. Bookmark the permalink.

2 Responses to lagu pengamen rapih dhoho

  1. triple:-D says:

    share mp.3 nya gan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s